Strona Główna | Galeria | Archiwum | Forum | Ściągalnia | Linki | Kontakt | Najczęściej zadawane pytania |
Nawigacja
Strona Główna
Galeria
Archiwum
Encyklopedia
Forum
Ściągalnia
Linki
Kontakt
Szukaj
Najczęściej zadawane pytania
Stara strona Giełdowa
Mapa
Użytkowników Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 413
Najnowszy Użytkownik: megstroup
Losowa fotografia
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
Szary Łoś
baza noclegowa
Problem with activation
Problem with activation
Poszukiwany filmik z...
Najciekawsze Tematy
Szary Łoś [21]
39 OTGPS 2006 [21]
Wrażenia z tej gi... [20]
Strona ;) [17]
Werdykt jury [13]
Ankieta dla Użytkowników
Giełda powinna:

pozostać na Bazie pod Ponurą Małpą

przenieść się w inne miejsce w Sklarskiej Porębie

przenieść się do innej miejscowości

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Bot-Łapacz Panel
Ostatnie sprawdzenie: : 03:05:22
Wykrytych liczba: : 22
Ostatnie sprawdzenie ID: : 474
  Zobacz Temat
Ogólnopolska Turystyczna Giełda Piosenki Studenckiej | Wszystko o tej stronie | Organizacja Giełdy
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor Wrażenia z tej giełdy bom nie był
kupson
Użytkownik

Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 06.08.06
Dodane dnia 06-08-2006 16:16
Witami! pozdrowionka dla Jonasza i Makarona. Ja w tym roku po raz pierwszy od 12 lat darowałem sobie. Niestety. Po porażce zeszłorocznej stwierdziłem że trzeba odpocząc. Zresztą pogoda mnie odstraszyła. Poza tym troche to wszystko schodzi (w moim mniemaniu oczywiście) na psy. Gdzie te czasy imprez pod "karkonoszem", czy na górnym polu ech.Ubiegłoroczne koncerty na zakręcie to najsmutniejsze doświadczenie z mojej historii giełdy, no more!!!! Mam nadzieję że przyszłoroczna 40 giełda będzie przełomem w tym złym trendzie. Może ta była?? Napiszta ludzie jak było bo mię dziś jakiś żal ogarnął. No i ciekaw jestem jak się formuła wspólnego wielkiego pola sprawdziła. Było gdzie szpilke wetknąc? Jeszcze raz pozdro!!!
Autor RE: Wrażenia z tej giełdy bom nie był
cabanek
Użytkownik

Miejscowość: Jelenia Góra - KTK MORENA
Data rejestracji: 08.03.06
Dodane dnia 06-08-2006 16:55
No cóż... od czego by tu zacząć bo zdarzyło się tyle że należało by sobie to dopiero poukładać w głowie. Jakieś 15 minut temu dopiero wróciłem z Bazy, więc nie miałem jeszcze na to za dużo czasu.
Ale od początku - padało, padało i jeszcze raz padało. Nawet na koncercie Bukowiny padało... ale ludzie dzielnie stali pod sceną, śpiewali, bawili się i śmiali. Atmosfera była fantastyczna. Na zakręcie w tym roku nie było żadnej większej imprezy więc byliśmy na Bazie wszyscy - idea wspólnego pola jak dla mnie sprawdziła się fantastycznie, było jeszcze trochę miejsca więc nie było tak źle z tym. Nie odbył się niestety mecz siatkówki ale przy takiej pogodzie to zrozumiałe smiley dla mnie było jednak genijalnie. I tak jak faktycznie w zeszłym roku cieniem na giełdzie położył się ten Zakręt to w tym roku mimo niesprzyjającej aury było rewelacyjnie smiley nie podobały mi się tylko nagłośnienie... momentami, zwłaszcza taki moment się zdarzył jak grał Dom o Zielonych Progach i Pelton Team. Nie będę jednak narzekał, dzięki dla Organów za kanadyjki - uratowały nam życie bo byśmy wypłyneli z tego NS-a naszego wprost do Kamiennej. W przyszłym roku przyjedziemy bardziej przygotowani smiley
hmmm.... wiem że ekipa giełdowa siedzi jeszcze na bazie... może tam jutro podskoczę? smiley tylko muszę się wysuszyć i wykąpać... rany nawet auto mi śmierdzi smiley

Lubię życie ekstremalne
innej drogi już nie widzę
Ja tę Chatkę kocham strasznie
i tej chatki nienawidzę
gg: 2903801 www.ktkmorena.pl
mrroziczek
Użytkownik

Miejscowość: Katowice
Dodane dnia 06-08-2006 21:19
bardzo miło, chociaż mniej ludzi niż zawsze. Czyżby wystraszyła ich pogoda?!
justyna
Użytkownik

Miejscowość: Jelenia Góra
Data rejestracji: 26.07.06
Dodane dnia 07-08-2006 11:55
Ja w tym roku byłam pierwszy raz, więc każde przeżycie było czymś nowym i nie nakładało się na poprzednie imprezy, jakieś złe wspomnienia. Sądzę, że było bardzo pozytywnie, choć pogoda zabierała dużą część przyjemności (w sumie to spokałam na Giełdzie chyba tylko 3 znajomych smiley ). Za to wielkie "Ech" - Bukowina, Na bani, Dom o Zielonych Progach... możnaby słuchać i słuchać. Jest pewien wielki minus - zgubiłam książkę (nową, ale bardzo mi przydatną). Jakby więc ktoś znalazł na bazie "Obrzędowy piec" Kudasiewicza z jasnozieloną okładką formatu mniej więcej podręcznikowego z zakładką w środku, to proszę dać mi znać. Z góry dziękuję smiley
owieczkaa
Użytkownik

Miejscowość: Dolina Muminków
Data rejestracji: 18.07.06
Dodane dnia 07-08-2006 16:15
Ach, jak mawia Pewna Piosenka: "strugi deszczu raźno płyną/ i szczękają szczęki/ w Bazie pod Ponurą Małpą/ na Giełdzie Piosenki...". Tak po prostu byc musi. A wrażenia..? Byłam na giełdzie po raz piąty, i martwi mnie to, że co roku gra mniej tych Ludzi, dla którcyh się tam przyjeżdża: nie grały Zgórmysyny, nie grało Contem, o grupie Mamy Dobry Koniec słuchy zaginęły, tak jak i o Brzmieniu Ciszy. Do tego nie było Nocnego Śpiewania Na Scenie, jak przed rokiem.
A że deszcz...? Zostali najwytrwalsi. Mnie tam sie podobało smiley A za rok, z okazji jubileuszu, to może zagram na scenie.. smiley
Autor RE: Było ok.
PotaS
Użytkownik

Miejscowość: Głuchołazy
Data rejestracji: 21.04.06
Dodane dnia 07-08-2006 17:00
Obok mojego namiotu w sobotę rozłożył się pewien pan, podchodzi do mnie i mówi: "Cześć, jestem Józek, to moja 19 giełda..." Byłem w szoku, ludzie tak miło do siebie nastawieni, przyjazna atmosfera i ogólnie wszystko było naprawdę super. Każdy może wejść na scenę (choć mam mieszane uczucia po występie kapeli rockowej...), pokazać swoje umiejętnoścismiley Oj, tylko ta pogoda, ale za rok ma się ponoć poprawićsmiley To była moja pierwsza Giełda, jedno jest pewne - see ya next year!smiley
www.nt.art.pl
kupson
Użytkownik

Dodane dnia 07-08-2006 18:52
He he spoko. Tylko przyznam Wam się szczerze że przez moich 12 giełd słuchałem muzyczki może z 5 razy. Po prostu nie kręci mnie taka muzyka. Bardziej jeździłem i mam zamiar jeździc na giełdę dla tego niepowtarzalnego klimaciku o którym tu wspomniało jedno z Was. I o tego typu wrażenia pytam. W zeszłym roku debiutował na giełdzie mój roczny wtedy synek, no i zonę tu poznałem 10 lat temu. Pozdro
karolcia_ch
Użytkownik

Miejscowość: JG
Data rejestracji: 20.06.06
Dodane dnia 09-08-2006 10:57
wrazeniasmiley

jestem wstrzasnieta tym co sie wydarzylo na Baziemowa o powodzi ktora nawioedzila caly nasz region .

Giełda od 14 lat jak juz bywa na niej jest taka sama WSPANIŁAsmiley

dziekuje za mile przyjecie mnie jak i Pawła dla Organowsmiley
dziekujesmiley

a teraz wpracamy na baze w weekend i pomagamysmiley
ktkmorena.pl
yonash
Administrator

Miejscowość: Żagań :) / teraz W-w
Data rejestracji: 22.12.05
Dodane dnia 09-08-2006 22:52
Ja także pozdrawiam Kubsona, a tak liczyłem na niego ale trudno znamy się już tyle (12 lat i tylko na giełdzie się widzimy) że wyczekamy na następną żeby się napić, co do imprezy to było jak zawsze wspaniale mimo pogody ale nie ona się liczy tylko my ludziki znajomi, ogniska, śpiew i muzyka ( największy udział ma w tym piwo, marki nie powiem smiley i różnego rodzaju rozgrzewacze, wiśnióweczka, krupniczek, julowe "herbatki", sąsiada koniaczek, Moniki naleweczki smiley,), deszcz tylko troszkę nam przeszkodził ale w niewielkim stopniu, i tak bawiłem się i myślę że wy także giełdowicze wspaniale, życze wam i sobie by w przyszłym roku było jeszcze lepiej i słonecznie, pozdrawiam

..:: Ja was kocham moje góry... ::..
y2n4s7 2525566 yonash.ovh.org
Autor RE: Kupsonie drogi
kiszka
Użytkownik

Data rejestracji: 10.08.06
Dodane dnia 10-08-2006 11:03
Jeśli prawdą jest jakoby Giełda na psy schodzi, to zmartwi Cię zapewne, że masz w tym swój niewielki udział, podobnie jak paru innych gości, którzy nie przyjechali. Giełda to nie urodziny w McDonald's, gdzie wszystko jest urządzone. Giełda żyje w nas i jest taka, jaką ją stworzymy, więc każda obecność wnosi do niej nowe wartości. Przyjedź za rok i bądź aktywny, a może Giełda będzie lepsza... kiszk@
Komanka
Użytkownik

Miejscowość: krakow/konskie
Data rejestracji: 07.01.06
Dodane dnia 10-08-2006 13:49
zgadzam się z przedmówcą !!!smiley giełda jest nami a my giełda i nie straszne nam deszcze i chłód bo ta atmosfera jest niepowtarzalna i żadna katastrofa klimatyczna nie jest w stanie tego zniszczyć! za rok znowu się spotkamy i będziemy śmiać się z tegorocznej ulewy, no chyba (co bardzo prawdopodobne) zajmie nas przyszłoroczna ulewasmileyYonashhh co racja to racja, rozgrzewacze sąsiada to skarby smiley pozdrawiam wszystkich wytrwałych!!!smiley

oby do giełdy smiley
kupson
Użytkownik

Dodane dnia 10-08-2006 18:10
Cześc Jonasz!!! Hehe, fajnie że się odezwałeś bracie. Brakowało mi znajomych głosów. Nie przyjechałem też między innymi dlatego że mały ( nie siusiak :-P) mi chorował i musiałem w sobote jeszcze u lekarki z nim byc. Lewy pojechał na wakacje do Gruzji i też nie dotarł niestety. NIe wiem czy wiesz ale Lewy jest obecnie juz szanonym małżonkiem od jakiegoś miesiąca. I kto by pomyslał. pozdro serdeczne.
MaestroS
Użytkownik

Data rejestracji: 15.07.06
Dodane dnia 13-08-2006 22:28
cabanek, coz za fala optymizmu i zadowolenia z tegorocznej gieldy : )
ja prawie cala gielde przespalem w namiocie smiley

ale naprawde wielkie brawa dla zespolu "Na bani", jedyny zespol ktory mi sie podobal z wszystkich wystepujacych koncertow, bo nei wiem jak moznaby bylo glosowac na cos takiego jak np. "Black Hover Craft" smiley
Tom z Sopotu
Użytkownik

Data rejestracji: 22.08.06
Dodane dnia 22-08-2006 13:55
Dzięki w imieniu Na Bani! :-)
Krako
Użytkownik

Data rejestracji: 23.07.06
Dodane dnia 05-03-2007 21:05
Deszcz ???????????
Nie pamiętam - tak było fajnie.
A to była moja ... giełda - kiszka, komanka - macie rację
Krako
Użytkownik

Data rejestracji: 23.07.06
Dodane dnia 06-03-2007 00:45
A tak na serio to Giełda pomnaża w Tobie to co do niej wnosisz, a co do niej wnosisz to już twoja sprawa i nie mniej o to żalu do innych.
A jak pomnożyła Twą radość - to troszkę daj jej innym :-)
pro-my-czek
Użytkownik

Miejscowość: Ratowice ( nie na każdej mapie;))
Data rejestracji: 09.08.07
Dodane dnia 09-08-2007 19:37
hej smiley ano, ja też pierwszy raz na Giełde zawędrowałam smiley Prawie przypadkiem... Szklarską mijam często zimą, kierując się raczej na biegóweczki do Jakuszyc... ale wpadłam jak śliwka w kompot. Czar tego miejsca, muzyka, którą czuc w powietrzu, ludzie... smiley Brakowało mi takiego jamsession do rana (i nad ranem, tzn. ok 12tej smiley) , gdzie króluje blues, gitarrra i nietuzinkowe pióro smiley Każdy nieznajomy staje się wówczas znajomym smiley Siedzac przy ognichu, łapałam się na tym, że tekst sam wpyłwa mi z ust...i nie wiem skąd to znam smiley Będę tu wracac - ta ponura małpka nie znowu taka całkiem ponura smiley Może ściagnę i rodzinkę, nadrobimy warsztatowe zaległosci, a i parę ścieżynek/jasiń się przedrepcze smiley nom, i obiadek na kamyczkach pośrodku strumyczka obowiązkowy smiley
pozdrawiam wszystkich cieputko i baaardzo serdecznie, tych znanych i tym mniej też smiley

pro-my-czek 8464089
Cyryl
Użytkownik

Miejscowość: Resko
Data rejestracji: 06.08.07
Dodane dnia 09-08-2007 20:40
Było odjechanie. Niesamowite jest w tej imprezie, że to nie jest masa, tylko po prostu spora grupa ciekawych ludzi, indywidualności... To stwarza świetną atmosferę. Za rok na pewno przyjeżdżam. (A na kamieniach się fajnie czyta ;])
Edytowane przez Cyryl dnia 09-08-2007 20:45
leeloo.moo.pl/~zombiwock/
pro-my-czek
Użytkownik

Miejscowość: Ratowice ( nie na każdej mapie;))
Data rejestracji: 09.08.07
Dodane dnia 10-08-2007 19:17
"inny tzn. wyjątkowy" smiley he he Ale fakt, faktem - ludzi tak prawdziwych i naturalnych w tym co robią i jak przeżywają , to ze świeczką szukac (tudzież z latarką smiley) ... a i pod sceną czytac można, czekając aż COŚ zabrzmi.. karimatka i śpiworek w tym własnie miejscu, to najlepsza miejscówka koncertowa z jaką się dotychczas spotkałam. (a kamyczki swoją drogą mogą miec zastosowanie wszelakie smiley)

pro-my-czek 8464089
yonash
Administrator

Miejscowość: Żagań :) / teraz W-w
Data rejestracji: 22.12.05
Dodane dnia 15-08-2007 08:44
Z kamyczków zrobily się kamole ale jak widać wam to nie przeszkadza i dobrze, podpowiem wam że między kamieniami dobrze chłodzi się napoje nie koniecznie bez" " smiley. Podziękowania dla was kochana Ekipo i dla was wykony i drodzy słuchacze, Dzięki wam i pogoda nam sprzyjała a 40 giełda odbyła się wspaniale.

..:: Ja was kocham moje góry... ::..
y2n4s7 2525566 yonash.ovh.org
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

cabanek
18/08/2010 21:01
Wszystkie aktualne informacje dotyczące Giełdy znajdziecie na jej aktualnej i oficjalnej stronie: www.gieldapiosenki.pl

tarojan
16/08/2010 15:02
Podczas ostatnich wydarzeń na Dolnym Śląsku (sobota 7 sierpnia) znowu trochę podlało Bazę. Postaram się wrzucić filmik z tego kilkugodzinnego epizodu za jakiś czas na stronkę.

Komanka
16/08/2010 12:21
Dziwny jeśli tu zaglądasz potrzebuje maila do Ciebie ;D

yonash
15/08/2010 13:03
pod warunkiem że masz paszport polsatu.

miro4210
18/07/2010 10:31
czy na górze można rozbijać namioty jak było kiedyś?

Komanka
12/07/2010 02:19
Nie no Kliku załamałeś mnie!!!!!!!!!!! ;(((((((((((((

Kliczek
06/07/2010 01:25
kiedys to było nie do pomyslenia...ale jaki kraj tacy terorysci

Kliczek
06/07/2010 01:25
Giełda zaczyna się tradycyjnie...pod koniec lipca....my zaś z Radkiem ruszamy w tym czasie w świat...niestety

yonash
11/06/2010 10:17
29.07 - 01.08.2010

EmilkaiTomek
18/05/2010 20:30
Panie McAron, kiedy zaczyna się giełda 2010?:-) Serdecznie pozdrawiamy;-)

Archiwum
Copyright © 2005-2007 emi & mcaron

344358 Unikalnych wizyt | Engine: PHP-Fusion v6.01.18 | Theme by Emi & McAron
Zalecana przegldarka: Mozilla Firefox