Strona Główna | Galeria | Archiwum | Forum | Ściągalnia | Linki | Kontakt | Najczęściej zadawane pytania |
Nawigacja
Strona Główna
Galeria
Archiwum
Encyklopedia
Forum
Ściągalnia
Linki
Kontakt
Szukaj
Najczęściej zadawane pytania
Stara strona Giełdowa
Mapa
Użytkowników Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 413
Najnowszy Użytkownik: megstroup
Losowa fotografia
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
Szary Łoś
baza noclegowa
Problem with activation
Problem with activation
Poszukiwany filmik z...
Najciekawsze Tematy
Szary Łoś [21]
39 OTGPS 2006 [21]
Wrażenia z tej gi... [20]
Strona ;) [17]
Werdykt jury [13]
Ankieta dla Użytkowników
Giełda powinna:

pozostać na Bazie pod Ponurą Małpą

przenieść się w inne miejsce w Sklarskiej Porębie

przenieść się do innej miejscowości

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Bot-Łapacz Panel
Ostatnie sprawdzenie: : 02:55:10
Wykrytych liczba: : 22
Ostatnie sprawdzenie ID: : 474
  Zobacz Temat
Ogólnopolska Turystyczna Giełda Piosenki Studenckiej | Wszystko o tej stronie | o stronie
Autor Strona ;)
Wilu
Użytkownik

Miejscowość: Brzeg
Data rejestracji: 07.01.06
Dodane dnia 09-01-2006 14:59
No to w końcu przybyłem do tej otchłani ee ostoi Giełdowej smiley Ja tu widze niezłą fuszerkę smiley

Dla Ekipy informacja: Z moją ręką już wszystko prawie w porządku smiley Mam rozwalona rzuchwe smiley

Naczelny bossie stronkowy (czytaj Kluseczka smiley ) jak potrzebujesz żebym coś zrobił na meila lub coś podeślij co smiley
(moja składnia pozostawia wiele do życzenia smiley )

Kwestia forum, przydało by się dokończyc tłumaczenie, gdyż jest forum polsko-angielskie smiley
Przy okazji czemu wybrałeś ten rodzaj forum?

Na samej stronce brakuje troszkę smaczku Giełdowego smiley na stronie gółwnej jest, ale jak znikają plakaty i inne takie (np jak sie forum przegląda) to nie licząc nagółwka (made by Emi kongratulacje moje ;* ) to tak hmm ciut dziwnie.

Do tego jak ktoś w shoutboxie napisze zbyt długi tekst to go naturalnie tnie, zapewne 255 znaków jest, i jest to php, przydałoby się poszuka licznika wpisanego tekstu, gdyż ciężko się kontroluje podczas pisania, ewentualnie poszukać shoutboxa, który blokuje pisanie w momencie przekroczenia ilości wpisanych znaków.

Dobr już się nie odzywam i nie marudze. Do zobaczenia być może w najbliżyszym czasie (jeszcze nie wiem jak to ze mną bedzię smiley )

No dobrze, o czym zapomniałem?
Edytowane przez mcaron dnia 08-02-2006 20:51
wilaszczuk@tlen.pl 7661362 www.wop.neostrada.pl
Autor RE: Strona ;)
mcaron
Super Administrator

Miejscowość: Szklarska Poręba na przełomie lipca i sierpnia
Data rejestracji: 23.11.05
Dodane dnia 09-01-2006 15:20
Od koĂąca:

szuty mają być krótkie żebyś się nie rospisywał, licznika nie ma i nie będzie. dlaczego? bo nie! smiley

klimat Giełdowy tworza ludzie a nie obrazki, ale jak stworzysz coś ciekawego to podeślij. jak się nie nada to ozdobi śmetnik.

widzę że mam chetnego do zrobienia przyciskłw z polskimi napisami. nie, nie musi być na dzisiaj.

status kaleki giełdowego utzymany smiley

stroka stoi od przynajmniej dwuch miesięcy. pomoc oferujesz dopiero dzisiaj. łatwo krytykować komuś kto stoi z BRZEGU smiley

Chciałem dobrze, wyszło jak zwykle...
Edytowane przez mcaron dnia 08-02-2006 20:53
4420687 mcaron.swidnica.pl
Wilu
Użytkownik

Dodane dnia 09-01-2006 15:53
Będzie mi tu marudziła Kluska jedna, a Ty co może i stoje pierwszy z Brzegu, ale nawet nie dałeś znaku smiley a jak dawałeś to wiesz, że mojej siostrze nie ufa się w przekazywaniu informacji do mnie smiley
a 2 miesiące to przecież króciutki czas smiley A do tego co byś chciał żeby były same ochy i achy prosze bardzo kosztują 2 grosze +vat uiścisz opłatę to inaczej porozmawiamy smiley

No ba, że kaleka ale nie martw się do Giełdy coś lepszego od rzuchwy wymysle smiley

powiedz tylko jaka czcionka jest na przyciskach? Bom ślepy i nie rozróżniam ostatnio smiley

Ja nic nie stworze i nie mówie o obrazkach, (jakbym coś zrobił to nawet śmietnik nie chciałby tego przyjąć smiley ) tylko takie smaczki ale to jak przemyśle spraw na gg Ci podeśle o co mnie chodzi smiley

A ja się nigdy nie rozpisue chyba żeby jednak to owszem smiley

Edytowane przez mcaron dnia 08-02-2006 20:57
olga
Użytkownik

Data rejestracji: 13.03.06
Dodane dnia 25-04-2006 18:13
a na tej stronce macie zamiar umieszczać różne informacje ze starych GIEŁD (np. werdykty, zdjęcia itp.) czy raczej tylko to, co teraz sie dzieje i dziać będzie ???
4790701
mcaron
Super Administrator

Dodane dnia 25-04-2006 19:10
i tak, i tak. chciałbym żeby na stronie pojawiały się informacje nowe np. terminy i miejsca koncertów "zespołów giełdowych", terminy i miejsca innych imprez związanych z tym klimatem, informacje o wydaniu nowych płyt itp, itd., ale do tego potrzebni są ludzie chcący pomóc (sam nie dam rady smiley ). równocześnie strona ta powinna być miejscem spotkań, wspomnień i nostalgii, dlatego wszelkie informacje historyczne (dokumenty, zdjęcia) powinny pojawiać się (i pojawiają sukcesywnie). jeśli możesz wspomóc ten projekt czymś ciekawym (Ty, znajomy, ktokolwiek) to skontaktuj się ze mną, napewno odpowiem smiley

moryc
Użytkownik

Miejscowość: Sadki
Data rejestracji: 17.06.06
Dodane dnia 17-06-2006 15:10
wreszcie powtała porządna strona OTGPS smiley dzięki! mam nadzieję, że będzie się rozwijać smiley

co do spraw techniczych, to jeno mam problem z avatarem, przy edycji profilu nie ma żadnej informacji o tym jak duży (rozmiar i wielkość) może być obrazek i czy musi być umieszczony na zewnętrznym serwerze. próbowałem ustawić sobie avatar ze swojego komputera - no i niestety nieskutecznie smiley

druga sprawa to ilość działów - jak narazie jeno dwa 'o stronie' i 'organizacja giełdy', to dość mało, choć trzeba przyznać, że konkretnie smiley czy zamierzacie dorobić z czasem jakie inne działy, które mogłyby zintegrować użytkowników, czy może w ramach zwalczania wszelkiego off-topu te dwa mają wystarczyć smiley

p.s.jeszcze kwestia galerii, to ma być jeno dodatek do forum, czy macie na tyle dużo miejsca na serwerze, że można liczyć na to, że zdjeć będzie coraz więcej..?(można by w ten sposób powymieniać się jakimi materiałami)

p.s.a tak z ciekawości,.. kto stoi za pomysłem z nową stroną? smiley

Zostanie tyle Gór ile udźwignąłem na plecach
Zostanie tyle drzew ile narysowało pióro
2821990
mcaron
Super Administrator

Dodane dnia 18-06-2006 00:27
dzięki za pochawałę smiley , rozwijac się będzie na pewno

awatar powinien byc (z tego co pamiętam) max. 100X100 pixeli, 30 kB

forum jest tylko dodatkieem do strony a nie jego główną częścią, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby je rozwinąc. masz pomysł na dział forum to pisz do mnie - założę, masz pomysł na temat - pisz sam.

Bardzo łasy jestem na wszelkie zdjęcia a i miejsca dostatek więc proszę o rozwinięcie tematu o konkrety

za pomysłem stoją ludzie... pozdrawiam smiley

Edytowane przez mcaron dnia 18-06-2006 00:27
moryc
Użytkownik

Miejscowość: Sadki
Data rejestracji: 17.06.06
Dodane dnia 18-06-2006 01:47
ok, dzięki, teraz avatar działa smiley informacja "100X100 pixeli, 30 kB" jest dość istotna, bo po załadowaniu obrazka niespełniającego tych kryteriów nie pojawia się żaden komunikat. Jeśli to nie dużo roboty proponuję dopisać ją w odpowiednim miejscu smiley.

pewnie w miarę rozbudowywania się strony pojawią się ciekawe pomysły na nowe działy na forum. sam bawię się w adminowanie forum swojego roku ale, że to zupełnie inna działka, to obawiam się, że nic nadzwyczaj odkrywczego ot tak nie wymyślę smiley Zresztą zdaje się, że sam wspominałeś o kilku fajnych pomysłach, które również na forum mogłyby mieć swoją część: koncerty/wykonawcy/muzyka/płyty, mógłby pojawić się dział dotyczący gór/turystyki/wędrowania no i zwyczajny off-topic w którym można by się witać, przedstawiać i pisać o rzeczach zupełnie nie związanych z tematem nie robiąc przy tym specjalnego bałaganu na stronie. To są jeno jakieś tam propozycje, czas zresztą pewnie pokaże co tak naprawdę się tu przyjmie - a co nie smiley

co do zdjęć - dysponuję zdjęciami z Giełd 2002-2005, niestety nie wszystkie są moje, także pewnie i tak nie wszystkie mógłbym upublicznić smiley na jeszcze innych zdjęciach poza uśmiechniętymi znajomymi też nic nadzwyczaj interesującego dla użytkowników może się nie znaleść smiley ale za to wymiana zdjęciami z koncertów mogłbyby być ciekawa smiley mogę wybrać jakieś 10-20 najlepszych zdjeć, przesłać na maila (jakiego?) a administracja to już sobie dalej zrobi z nimi co będzie chciała smiley myślę, że podobnie mogliby zrobić też i inni użytkownicy - dzięki temu mogłaby powstać na prawdę ciekawa galeria smiley

p.s."za pomysłem stoją ludzie... pozdrawiam " - no tego się nie spodziewałem smiley
p.s2.chyba temat 'noclegi' pomylił działy smiley

Zostanie tyle Gór ile udźwignąłem na plecach
Zostanie tyle drzew ile narysowało pióro
Edytowane przez moryc dnia 18-06-2006 01:55
2821990
Komanka
Użytkownik

Miejscowość: krakow/konskie
Dodane dnia 04-07-2006 18:52
proponuję wrzucać muzyczkę jakąśsmiley
mcaron
Super Administrator

Dodane dnia 05-07-2006 14:55
Muzyka będzie, ale jest to uzależnione od wykonawców i autorów. Bez ich zgody nie możemy umieścić nawer beknięcia smiley

Komanka
Użytkownik

Miejscowość: krakow/konskie
Dodane dnia 05-07-2006 18:13
nawet?smiley smiley
jaRo
Użytkownik

Miejscowość: WRO
Data rejestracji: 22.01.06
Dodane dnia 23-07-2006 00:52
Ponawiam prosbe do adminów o umieszczeine na stronce hymnu Giełdy. Poza tym strona jest super - widac, ze "zyje"
pozdrawiam smiley
www.psz.pl
paranoid
Użytkownik

Data rejestracji: 06.08.06
Dodane dnia 07-08-2006 19:04
hej,hej!!ludzie wrzucajcie zdjecia z tegorocznej giełdysmiley
Autor RE: Witajcie !!!
Docent
Użytkownik

Miejscowość: Jelenia Góra
Data rejestracji: 21.08.06
Dodane dnia 21-08-2006 19:54
Witajcie!
To mój pierwszy post i nie wiedziałem, gdzie się ujawnić, wobec czego robię to tutaj.
Jakim cudem aż do dzisiaj miałem namiar tylko na starą stronę, to nie wiem. Na nową trafiłem przez Google, ale cieszę się, że zachowana została też stara strona - powiewa z niej romantyzmem początków Giełdy.

To tak, na powitanie, przybliżę swoją osobę przy kolejnej okazji.
Pozdrawiam serdecznie.

Ludzkość umrze, gdy przestanie śpiewać piosenki. (Piotr Skrzynecki)
http://www.silesiaeuropaea.pl/borowice
Wilu
Użytkownik

Dodane dnia 02-01-2007 19:19
Meldunek do NAczelnego Szefostwa Giełdowego!

Uszkodzenie prawej ręki w nowy rok na treningu, do najbliższego weekendu, ręka połowicznie użytkowa, potem będzie lepiej. smiley

Myślę, że status Kaleki Giełdowego uda mi się utrzymać smiley

kasiek
Użytkownik

Data rejestracji: 05.08.07
Dodane dnia 27-07-2008 20:55
Taka mała sugestia do adminów, stronka nieprawidłowo wyświetla się z Explorerze ( w innych przeglądarkach ok), ale jednak większośc ludzi używa tej przeglądarki więc może warto coś z tym zrobić?
Pozdrawiam
yonash
Administrator

Miejscowość: Żagań :) / teraz W-w
Data rejestracji: 22.12.05
Dodane dnia 07-08-2008 10:16
warto zmienić przeglądarkę smiley

..:: Ja was kocham moje góry... ::..
y2n4s7 2525566 yonash.ovh.org
yoyohh
Użytkownik

Data rejestracji: 07.11.09
Dodane dnia 07-11-2009 10:14

one that you must wow power leveling master if you own or are planning to start a wholesale jewelry wow gold business venture, thus, aion power leveling here you will find a little about color theory applied to aion gold fashion and tips on how to get the cheap wow power leveling best out of it.Primary colors are red, blue and yellow; any buy wow power leveling other color results from the aion kinah combination of these, as mixed in different amounts.

Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

cabanek
18/08/2010 21:01
Wszystkie aktualne informacje dotyczące Giełdy znajdziecie na jej aktualnej i oficjalnej stronie: www.gieldapiosenki.pl

tarojan
16/08/2010 15:02
Podczas ostatnich wydarzeń na Dolnym Śląsku (sobota 7 sierpnia) znowu trochę podlało Bazę. Postaram się wrzucić filmik z tego kilkugodzinnego epizodu za jakiś czas na stronkę.

Komanka
16/08/2010 12:21
Dziwny jeśli tu zaglądasz potrzebuje maila do Ciebie ;D

yonash
15/08/2010 13:03
pod warunkiem że masz paszport polsatu.

miro4210
18/07/2010 10:31
czy na górze można rozbijać namioty jak było kiedyś?

Komanka
12/07/2010 02:19
Nie no Kliku załamałeś mnie!!!!!!!!!!! ;(((((((((((((

Kliczek
06/07/2010 01:25
kiedys to było nie do pomyslenia...ale jaki kraj tacy terorysci

Kliczek
06/07/2010 01:25
Giełda zaczyna się tradycyjnie...pod koniec lipca....my zaś z Radkiem ruszamy w tym czasie w świat...niestety

yonash
11/06/2010 10:17
29.07 - 01.08.2010

EmilkaiTomek
18/05/2010 20:30
Panie McAron, kiedy zaczyna się giełda 2010?:-) Serdecznie pozdrawiamy;-)

Archiwum
Copyright © 2005-2007 emi & mcaron

344356 Unikalnych wizyt | Engine: PHP-Fusion v6.01.18 | Theme by Emi & McAron
Zalecana przegldarka: Mozilla Firefox